Corner Соопштенија

Колективен одмор од 29.07 до 09.08 26 Јули 2013

Почитувани, во периодот од 29 јули до 9 август, поради колективен одмор на вработените, нема да работи Извршната канцеларија на Хелсиншкиот комитет. Итни случаи ќе можат да се пријавуваат преку e-mail: uranija.pirovska@mhc.org.mk. Ви посакуваме среќни  Илинденски и Раманзански празници и релаксирачки летни одмори.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo