Corner Соопштенија

Оглас за вработување 25 Август 2016

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија и ЛГБТИ Центарот за поддршка објавуваат оглас за вработување на следните позиции: 

1. Правен/а советник/чка за Хелсиншки комитет

2. Правен/а советник/чка за ЛГБТИ Центарот за поддршка 

3. Проектен/а координатор/ка за ЛГБТИ Центарот за поддршка 

Заинтересираните кандидати за работната позиција потребно е да достават кратка биографија (CV) на македонски јазик, мотивациско писмо и доказ за завршено високо образование. Во кратката биографијa потребно е да бидат наведени референци и контакт податоци во однос на работното искуство. Апликациите се доставуваат на следната електронска адреса: helkom@mhc.org.mk најдоцна до 04-ти септември 2016 до 23:59 часот. При доставувањето на апликациите да се наведе работната позиција.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo