Corner Соопштенија

Оглас за вработување 13 Октомври 2016

Во рамки на Проектот на УСАИД за подобрување на статусот на ЛГБТИ луѓето, Хелсиншкиот Комитет за човекови права на Република Македонија - ЛГБТИ Центарот за поддршка објавуваат оглас за вработување на следните позиции:

1. Проектен/а Координатор/ка 

2. Психолог 

3. Двајца/две социјални работници/чки.  

Заинтересираните кандидати за работната позиција потребно е да достават кратка биографија (CV) на македонски јазик и мотивационо писмо. Во кратката биографија потребно е да бидат наведени референци и контакт податоци во однос на работното искуство. Апликациите се доставуваат на следната електронска адреса: helkom@mhc.org.mk најдоцна до 21-ви октомври 2016 до 23:59 часот. При доставувањето на апликациите да се наведе работната позиција.


Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo