Corner Соопштенија

​Повик за работилница за правно описменување на граѓани 02 Октомври 2018

Хелсиншкиот комитет за човекови права организира двочасовна работилница за правно описменување на граѓани на тема: ,,Постапка пред Нотар, Извршител, Суд’’. Работилницата ќе се одржи на 9 октомври (вторник), во ГЕМ клубот во Скопје, од 17 до 19 часот. 

Пријавете се за учество на работилницата на телефонскиот број 072 278 436 или на електронската адреса: slavica.anastasovska@mhc.org.mk. Бројот на учесници е ограничен.

Работилницата е во рамки на проектот ,,Пристап до правда во Република Македонија’’ поддржан од Фондацијата отворено општество Македонија.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo