Corner Соопштенија

Повик за ангажирање на експерт за проектот ,,Жените имаат права!'' 07 Ноември 2018

Хелсиншкиот комитет за човекови права објавува повик за меѓународен експерт/обучувач во рамки на проектот ,,Жените имаат права!'' 

Детални информации за проектот и процедурата за аплицирање на следниот линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo