Corner Kumtesa

Повик за ангажирање на експерт за проектот ,,Жените имаат права!'' 07 Nёntor 2018

Хелсиншкиот комитет за човекови права објавува повик за меѓународен експерт/обучувач во рамки на проектот ,,Жените имаат права!'' 

Детални информации за проектот и процедурата за аплицирање на следниот линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-sq Normal___________alb Normal_banner-lgbti Normal_banner-ws-sq Normal_screenshot_2017-10-24_13.29.57