Corner Press release

Повик за набавка на услуги за изработка на софтверско решение за надградба на интернет портал 04 December 2018

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија објавува јавен повик за набавка на услуги за изработка на софтверско решение за надградба на интернет порталот www.govornaomraza.mk согласно Договорот за грант “Зајакнување на механизмите на заштита против говорот на омраза” финансиран од страна на National Endowment for Democracy (NED).

Детали за спецификацијата на набавката, условите за учество и критериумите за избор ќе најдете на следниот линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-en Normal___________ang Normal_banner-lgbti Normal_banner-ws-en Normal_banner-program-en