Corner Поднесоци

Програма за реформи во вработувањето и социјалната политика 2020 02 Февруари 2017

 Хелсиншкиот комитет до Министерството за труд и социјална политика достави коментари и препораки по објавениот повик за консултации, во врска со објавениот нацрт текст на Програмата за реформи во вработувањето и социјалната политика. Коментарите и препораките дадени од страна на Хелсиншкиот комитет се однесуваат на подобрување на состојбата на лицата со попреченост и Ромите во делот на образование, вработување, социјална кохезија и инклузија. Коментарите и препораките можете да ги видите тука . 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo