Corner Судство

Народот против Л.В. и др. 03 Јули 2014

Рочиштето не се одржа поради отсуство на еден од обвинетите,кој бил на боледување.

Претставниците(сведоци од  ЈП „Македонија Пат“) не можеа да бидат сослушани, бидејќи е потребна согласност од сите обвинети.Следното рочиште се закажа за 11.07.2014 во 10 часот.  

Судот ги констатираше присутните.Рочиштето се одложи бидејќи не беа присутни сите обвинети.Наредното рочиште е закажано за 24.09.2014.  

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo