Corner Посебни анализи

Злосторства од омраза во Република Македонија во 2013 година 15 May 2014

Посебната анализа се однесува на злосторствата од омраза регистрирани во 2013 година. Анализата опфаќа 116 инциденти кои се разработени според вид, локација, време на сторување, пристрасната мотивација, бројот на жртви и сторители и статус на случаите и е достапна на следниов линк.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo