Corner Kumtesa

Shpallje për vend të lirë pune për Këshilltar/e Juridik/e 14 September 2015

Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut i Republikës së Maqedonisë ka nevojë për një Këshilltar/e juridik/e – asistent/e projekti. Pritet që kandidati/kandidatja i/e përzgjedhur të kryejë punë juridike si asistent/e në Njësinë Juridike të Komitetit. Veprimtaria e Komitetit përfshin lëmet në vijim: vëzhgimi dhe raportimi mbi gjendjen me të drejtat e njeriut, vëzhgimi i procedurave...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-sq Normal___________alb Normal_banner-lgbti Normal_banner-ws-sq Normal_screenshot_2017-10-24_13.29.57