Corner Судство

15-та Седница на Уставниот суд на РМ 03 June 2015

На 03.06.2015 година, со почеток од 09:00 часот, се одржа петнаесетта седница на Уставниот суд, на која присуствуваа претставници на Хелсиншкиот комитет во рамки на проектот „Надгледување на работата на Уставниот суд и процена на неговиот капацитет да постапува по уставни жалби“. За време на седницата, Уставниот суд расправаше во полн состав од 9 судии. Уставниот суд расправаше по следниов:

...

14-та Седница на Уставниот суд 27 May 2015

На 27.04.2015 година, со почеток од 09:15 часот, се одржа четиринаесеттата седница на Уставниот суд, на која присуствуваа претставници на Хелсиншкиот комитет во рамки на проектот „Надгледување на работата на Уставниот суд и процена на неговиот капацитет да постапува по уставни жалби“. За време на седницата, Уставниот суд расправаше во полн состав од 9 судии по следниов. Седницата се одржа во...

13-та Седница на Уставниот суд на РМ 13 May 2015

На 13.05.2015 година, со почеток од 09:00 часот, се одржа тринаесетта седница на Уставниот суд, на која присуствуваа претставници на Хелсиншкиот комитет во рамки на проектот „Надгледување на работата на Уставниот суд и процена на неговиот капацитет да постапува по уставни жалби“. За време на седницата, Уставниот суд не расправаше во полн состав од 9 судии. Отсутна беше судијката Наташа...

11-та Седница на Уставниот суд на РМ 08 April 2015

На 08.04.2015 година, со почеток од 09:00 часот, се одржа единаесетта седница на Уставниот суд, на која присуствуваа претставници на Хелсиншкиот комитет во рамки на проектот „Надгледување на работата на Уставниот суд и процена на неговиот капацитет да постапува по уставни жалби“. За време на седницата, Уставниот суд расправаше во полн состав од 9 судии по следниов

Дневен ред

I. РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА...

10-та Седница на Уставниот суд на РМ 01 April 2015

На 01.04.2015 година, со почеток од 09:10 часот, се одржа десетата седница на Уставниот суд, на која присуствуваа претставници на Хелсиншкиот комитет во рамки на проектот „Надгледување на работата на Уставниот суд и процена на неговиот капацитет да постапува по уставни жалби“ - Неда Чаловска и Воислав Стојановски. За време на седницата, Уставниот суд расправаше во полн состав од 9 судии по...

9-та Седница на Уставниот суд на РМ 25 March 2015

На 25.03.2015 година, со почеток од 09:10 часот, се одржа деветтата седница на Уставниот суд, на која присуствуваа претставници на Хелсиншкиот комитет во рамки на проектот „Надгледување на работата на Уставниот суд и процена на неговиот капацитет да постапува по уставни жалби“. За време на седницата, Уставниот суд расправаше во полн состав од 9 судии по следниов

Дневен ред

I. РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo