Corner Канцеларија

Канцеларија

ИмеОбразованиеРаботно место
Уранија Пировскадипломиран правник

Извршна директорка
Кочо Андоновскиинтегрирани односи со јавност

Програмски директор
Сања Барлаковскадипломиран правник

Раководителка на канцеларија
Игор Јадровскидипломиран правник (правосуден)Проектен координатор / Правен советник
Славица Анастасовскадипломиран правник (правосуден)Проектна координаторка / Правна советничка
Хајди Штерјова Симоновиќдипломиран правник, адвокатПроектна координаторка / Правна советничка
Јована Јовановска Канурковамагистер по правни науки (правосуден)Правна советничка
Вилдан Дрпљанинмагистер по правни наукиПроектен координатор / Правен советник
Сибел Аметмагистер по правни наукиПроектна координаторка / Правна советничка
Ина Џугумановадипломиран правник

Правна советничка
Наташа Петковскамагистер по правни науки

Правна советничка
Јулијана Даскаловдипломиран економист

Раководителка на финансии
Марина Савевскадипломиран економист

Асистентка за финансии
Љубомир Фаизовинтегрирани односи со јавност

Проектен координатор
Зорица Николовадипломиран психолог и магистер по право (криминалистика)
Раководителка на Сигурната куќа
Ена Бендевскамеѓународна безбедност и меѓународни односиПроектна асистентка
Тања Стоименовскамагистер по политички наукиПроектна координаторка
Александар Петар Јовановскимагистер по европски интеграции и социјален развој-специјализација по европска политичка интеграција (Брисел) и магистер по истражувања на јавни политики- Chevening  стипендист на Универзитетот во Лондон.Прoeктен координатор
Калиа Димитровамагистер по политички и културолошки студииПроектна асистентка
Павлина Симоноска
Арсиќ
интердисциплинарни студии по новинарствоКоординаторка за комуникации
Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo