Corner Статут

Статут

Статутот на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија може да го преземете на следниот линк.  

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo