Corner Публикации

Годишен извештај за криминалот од омраза во 2016 година 24 Јули 2017

Годишниот извештај за криминалот од омраза во 2016 година опфаќа 70 инциденти кои се разработени според вид, локација, време на сторување, пристрасна мотивација, број на жртви и сторители и статус на случаите и е достапна на следниов линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo