Corner Публикации

Подобрување на учеството во демократските процеси на етничките заедници под 20% 15 Ноември 2012

Издавач:

Хелсиншки комитет за човекови права на Република Македонија

Правни експерти:

м-р Елена Михајлова и Владимир Данаилов

Реализација на проектот:

Кочо Андоновски и Гордана Несторовска

Публикацијата можете да ја превземете на следниов линк  

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo