Corner Извештаи

Годишен извештај на Мрежата за заштита од дискриминација 21 Април 2015

Овој извештај се однесува на работењето на Мрежата за заштита од дискриминација во изминатата година. Главната цел на извештајот е да даде информација за остварувањето на заштитната функција на телата за еднаквост и заштита од дискриминација, преку презентација на начинот на кој е постапувано во однос на претставките што членките на Мрежата ги обработуваа во изминатата година.

Извештајот може да го преземете на следниов линк 


Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo